A pénz nem tesz boldoggá

Paradox módon a vagyonos emberek élete néha nyomorúságosabb, mint a vagyontalanoké. A pénz ugyanis elfedi a boldogtalanságukat. Minél inkább boldogtalanabbak, annál inkább szükségük van arra, hogy ezt ne lássák. Hiszen a kudarc beismerése lenne, ha kiderülne, amiért annyi áldozatot hoztak, az valójában értelmetlen volt.

michael.jackson.jpg

A vagyonos emberek nyomora onnan ismerhető fel, hogy mennyi időt foglalkoznak a vagyonukkal. Itt van az ő csodálatos életük, amiben olyan sok értékes dologra kaptak meghívást, és nekik e helyett azzal kell foglalkozniuk, hogy a pénzüket megtartsák, gyarapítsák. A mai világban még értéket sem kell felmutatni a vagyonosodáshoz, elég tőzsdézni és egész nap a monitor előtt ülni. Így eltékozolni egy szép életet!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemjoamilliomosoknak.blog.hu/api/trackback/id/tr125024340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása