Csak megbízható vállalkozásra bízd a pénzed!

Van, aki úgy szeretne tőzsdézni, hogy maga adja a megbízásokat. Viszont vannak, akik a barátjukra bízzák ezt. Talán nem tudják, hogy ez illegális. Pedig az. A pénzünket a jogszabályok szerint csak arra a cégre bízhatjuk, akinek erre jogosítványa van.

Másrészől esztelenség. A kiváló befektetési szakemberek, akik tisztában vannak a tőzsdézéssel, nemcsak a jogi szabályokat ismerik, de a befektetés szabályait is jól ismerik. Vannak, akik a világ legjobb egyetemein tanulják a szakmát, akik és sok éves, évtizedes befektetési gyakorlattal rendelkeznek.

cfa-logo.pngCFA a világ legelismertebb, és igen nagy követelményt támasztó felsőfokú szakvizsgája

A profik tisztában vannak azzal, hogy más pénzét befektetni hogyan lehet és pontosan mit lehet vállalni érte. Hiába hát a barátok által ígért magas hozam, egyéb ígéretek. Betarthatatlanok. Úgyanúgy, mintha valaki azt ígérné, hogy biztosan 120 évet élsz majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemjoamilliomosoknak.blog.hu/api/trackback/id/tr715046403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása